En omdefineret cykeltur

Lige siden starten, har vores store passion været at omdefinere cykelturen. I 2008 forandrede vi el-cykelmarkedet for altid med verdens første rigtige el-cykel, med dens eget skræddersyede interne motorsystem.
Men det var ikke nok, at starte en revolution inden for ingeniørkunsten. Vi ønskede, at vores kollektion skulle have sin egen, tydelige identitet, og ikke kun se ud som cykler, med et ekstra batteri. Så vores tyske designteam skabte en hel serie el-cykler, der er lige så skønne at køre på, som de ser ud.

Close up of bike frame.
Close up of wheel.

Vores passion for design

Dagens A2B sortiment er et resultat af innovation inden for ingeniørkunsten og vores fantastiske designere i Berlin. Vi tror på, at det er de små detaljer, der gør vores el-cykler så specielle; den store opmærksomhed på detaljen, trang til perfektion, søvnløse nætter og det dedikerede og hårde arbejde, der lægges på hver model.
Vores cykler er en ren kærlighedsaffære, og denne passion kan ses i vores sortiments design, og den måde de kører på. Og vi håber at du kan mærke denne kærlighed, når du bliver ejer af din egen A2B el-cykel.