En förändrad resa

Från allra första början har vi låtit vår passion för att förändra resandet leda vägen. Under 2008 förändrade vi marknaden för elektriska cyklar för alltid med den första riktiga e-cykeln i världen, med sitt egna anpassade interna motorsystem.

Men att bara starta en teknisk revolution räckte inte för oss. Vi ville att vår kollektion skulle ha sin egen, tydliga identitet och inte bara se ut som cyklar med batterier. Vårt tyska designteam skapade därför en hel serie med e-cyklar som rullar lika fantastiskt som de är fantastiska.

Close up of bike frame.
Close up of wheel.

Vår passion för design

Dagens A2B-serie, som skapats av vårt designcenter i Berlin, är fylld med tekniska innovationer och briljant design. Vi anser att det är de små detaljerna som gör våra e-cyklar så speciella. Man kan tydligt se känslan för detaljer, drivkraften för perfektion och de sömnlösa nätter, det tankearbete och hårda arbete som har överförts till var och en av modellerna.

Våra cyklar är verkligen resultat av kärleksfullt arbete och den passionen visar sig i designen och cyklarna i serien. Vi hoppas att du känner av detta när du skaffar din egen e-cykel från A2B.