In 2008, we changed the electric bike market forever with the world’s first true e-bike.  We have been designing e-bikes that ride as beautifully as they look ever since. Our passion to achieve the perfect balance of design and performance has resulted in the creation of the 11 exceptional e-bikes we have in our collection today.  Each bike has its own distinct identity.  Inspired by the world’s great innovators, today’s A2B range is the result of the engineering innovation and design brilliance of our Berlin design centre.  We believe that it’s the minute details that make our e-bikes so special; the attention to detail, drive for perfection, thought and hard work that goes into each and every model. 

Award-winning design, superb performance, German precision - view our collection to find your perfect A2B e-bike.

Ferber

Ferber, som är designad med mer traditionell känslighet, kombinerar snabbare, känsligare manövrerbarhet med större hjul, på 26 tum, för en mer upprätt och bekväm körning. Denna genomtänkt designade modell erbjuder en konventionell cykels alla fördelar, med en försäkran om kraft när du behöver den.

Utforska
Back to Top

Galvani / Male

Galvanis ram i retrostil för storstäder och dess stora hjul rör sig över hinder lättare, detta gör den lämplig för hårda terränger och vägar utan beläggning. Denna sportiga modell i touringcykelstil drivs med pedalassistans och är designad att se snygg ut och prestera briljant i både stads- och landsortsmilöjer.

Utforska
Back to Top

Galvani / Female

Denna Galvani, som är särskilt designad för kvinnliga cyklister, har större hjul som rör sig över hinder lättare. Detta gör den lämplig för hårda terränger och vägar utan beläggning. Denna sportiga modell i touring-cykelstil drivs med pedalassistans och är designad att se snygg ut och prestera briljant i både stads- och landsortsmilöjer.

Utforska
Back to Top

Hybrid / 24

Hybrid / 24 är en av de populäraste elcyklarna i serien och är utrustad med en bekväm trådlös säkerhetsnyckel, magnetiskt pluggbatteri som är lätt att ta bort och nästa generations motorkontroll. Denna modell, som är konstruerad med stabilitet i åtanke, integrerar smidigt din pedalkraft med motorns effekt för att ge en mjuk färd.

Utforska
Back to Top

Kuo

Kuo, som är konstruerad för att vara mycket portabel, kan vikas ihop på ett smidigt sätt och det finns en väska som tillval för att man ska kunna bära eller förvara den på ett enkelt sätt. Denna snygga lättviktsmodell, som erbjuder både gasreglage och pedalassistans, ökar flexibiliteten i ditt resande.

Utforska
Back to Top

Obree

Obrees låga tyngdpunkt gör den mer stabil och bekväm, den har ett starkare och mer modeorienterat utseende. Modellens revolutionerande tyska framdrivningssystem och pedalassistans säkerställer att det alltid är ett nöje att köra den med lätthet.
Finns tillgänglig från våren 2014.

Utforska
Back to Top

Ørsted

Ørsted, som är skräddarsydd för att leverera pedalassistans, har en design som avsiktligen har en mer "cykellik" känsla. Modellens traditionella utseende motsäger dess imponerande spjutspetsteknik. Eftersom Ørsted har genomgått omfattande tester kan du vara säker på att konsekvent få ut mesta möjligt av dina cykelturer.
tillgänglig nu
 

Utforska
Back to Top

Entz

Entz är en innovativ, spjutspetsmodell som erbjuder det ultimata när det gäller stressfri körning. Denna extraordinära, snygga cykel finns tillgänglig i två alternativ för att passa den körupplevelse som du föredrar.

Utforska
Entz svart
Back to Top

Entz / Deluxe

Entz är en innovativ, spjutspetsmodell som erbjuder det ultimata när det gäller stressfri körning. Denna extraordinära, snygga maskin finns tillgänglig i två alternativ för att passa den körupplevelse du föredrar.

Utforska
Entz svart
Back to Top

Shima

Designad för hastighet, och utrustad med överlägsna komponenter, erbjuder SHima alla fördelar med pedalassisterad cykling, tillsammans med en högre maxhastighet. Dess 500W framdrivningssystem ger denna sportiga, dynamiska ”bäst i sin klass” sin prestanda.
Vi har också ett extra Energy World Soundtrack Award.

Utforska
Back to Top

Kuo+

Kuo+, som är konstruerad för att vara mycket portabel, kan vikas ihop på ett smidigt sätt och det finns en väska som tillval för att man ska kunna bära eller förvara den på ett enkelt sätt. Denna snygga lättviktsmodell, som erbjuder både gasreglage och pedalassistans, ökar flexibiliteten i ditt resande.

Utforska
Back to Top

Tillbehör

Din cykel från A2B, som är designad för att komplettera din livsstil, har ett utbud av tillbehör som man kan köpa. Från ett urval av lätt borttagbara korgar och sadelväskor, till andra och ersättningsbatterier. Våra tillbehör gör det möjligt för dig att shoppa, pendla och resa stilrent och bekvämt, medan de utökar den potentiella räckvidden för dina turer (beroende på modell).

Utforska
A2B tillbehör - en lätt avtagbar cykelkorg