Een nieuwe revolutie

Vanaf het allereerste begin hebben we onze passie voor het opnieuw bepalen van het concept gevolgd. In 2008 hebben we de markt voor elektrische fietsen voor altijd veranderd met ’s werelds eerste werkelijke e-bike met zijn eigen op maat gemaakte interne motorsysteem.


Maar gewoon een technische revolutie starten was niet genoeg. We wilden dat ons assortiment zijn eigen onderscheidbare identiteit had en niet zou lijken op een fiets waar een batterij aan was toegevoegd. Ons Duitse ontwerpteam heeft dus een volledig assortiment e-bikes gecreëerd die net zo mooi rijden als ze eruit zien.

Close up of bike.
Close up of wheel.

Onze passie voor ontwerp

Het A2B assortiment van vandaag de dag is het resultaat van technische innovatie en de briljante ontwerpen van ons Berlijnse designcentrum. Wij geloven dat het de kleine details zijn die onze e-bikes zo speciaal maken; de aandacht voor details, het streven naar perfectie, slapeloze nachten, doordachtzaamheid en hard werk dat in elk en ieder model wordt geïnvesteerd.


Onze fietsen komen voort uit liefdewerk, en die passie vind je terug in het ontwerp en het rijgenot dat ons assortiment biedt. We hopen dat u deze liefde kunt voelen wanneer u uw eigen A2B e-bike aanschaft.

Ons zustermerk

Elk volwassen assortiment eersteklas e-bikes heeft een praktisch klein zusje nodig. En voor A2B is dat F4W – eena  chique betaalbaar assortiment e-bikes. Het capsuleassortiment van F4W omvat de sportieve Peak, en chique en comfortabele Ride modellen.


U kunt hier meer informatie over onze F4W modellen vinden en ontdekken waar u ze kunt kopen.

Close up of monitor.