In 2008, we changed the electric bike market forever with the world’s first true e-bike.  We have been designing e-bikes that ride as beautifully as they look ever since. Our passion to achieve the perfect balance of design and performance has resulted in the creation of the 11 exceptional e-bikes we have in our collection today.  Each bike has its own distinct identity.  Inspired by the world’s great innovators, today’s A2B range is the result of the engineering innovation and design brilliance of our Berlin design centre.  We believe that it’s the minute details that make our e-bikes so special; the attention to detail, drive for perfection, thought and hard work that goes into each and every model. 

Award-winning design, superb performance, German precision - view our collection to find your perfect A2B e-bike.

Octave

De gladde, sierlijke lijnen van de Octave doet hoofden draaien, terwijl de revolutionaire prestatie van het model indruk blijft maken. Dit model, trots op zijn geschiedenis en revolutionaire ontwerp, verzekert dat u boven de massa uitstijgt met een fiets die bepaald niet typisch is.

Explore
Back to Top

Hybrid / 24

De Hybrid/ 24 is een van de meest populaire pedelecs in het assortiment en is uitgerust met een handige draadloze veiligheidssleutel, een gemakkelijk te verwijderen accu met magnetisch plugsysteem en een geavanceerde motorregelaar. Het model is ontworpen met stabiliteit in gedachten en integreert uw trapkracht naadloos met de uitvoer van de motor voor een comfortabeler rijgedrag.

Explore
Back to Top

Obree

Het lagere zwaartepunt van de Obree biedt een stabieler en comfortabeler rijgedrag en geeft dit model een sterker en modegericht uiterlijk. Het revolutionaire Duitse aandrijfsysteem en de trapondersteuning van het model verzekeren dat het altijd een plezier is om met vertrouwen en gemak te fietsen.

Explore
Back to Top

Ørsted

De Ørsted, die ontworpen is om trapondersteuning te leveren, heeft met opzet meer het gevoel van een ’fiets’. Het traditionele uiterlijk van het model verloochent de indrukwekkende state-of-the-art technologie. De betrouwbare Ørsted die nauwgezet getest is, verzekert dat u constant het beste uit al uw ritten haalt.

Explore
Back to Top

Shima

Onze populaire snelle pedellec, de Shima, biedt alle voordelen van trapondersteuning en een snellere topsnelheid. Het 500 W aandrijfsysteem geeft dit sportieve, dynamische model een prestatie van topklasse. 
We hebben ook een Extra Energy World Soundtrack Award.

Explore
Back to Top

Ferber

De Ferber is een traditioneler model en combineert e en snellere, meer nauwkeurige manoeuvreerbaarheid met bredere 26” wielen voor meer rechtopzittend en comfortabeler fietsen. Dit met zorg ontworpen model biedt alle voordelen van een conventionele fiets, met de geruststelling van kracht wanneer u dit nodig heeft.

Explore
Back to Top

Galvani / Male

De stadse retrolook van het frame en de grotere wielen van de Galvani rijden gemakkelijker over obstakels, hetgeen de fiets geschikt maakt voor ruw terrein en onverharde wegen. Dit sportieve touringfietsmodel, dat wordt aangedreven door trapondersteuning, is ontworpen voor een mooi aanzien en om een geweldige prestatie te leveren in stads- en plattelandsomgevingen.

Explore
Back to Top

Galvani / Female

De grotere wielen van de Galvani rijden gemakkelijker over obstakels, hetgeen de fiets die speciaal voor dames is ontworpen geschikt maakt voor ruw terrein en onverharde wegen. Dit sportieve touringfietsmodel, dat wordt aangedreven door trapondersteuning, is ontworpen voor een mooi aanzien en om een geweldige prestatie te leveren in stads- en plattelandsomgevingen.

Explore
Back to Top

Kuo

De Kuo, die speciaal is ontworpen als draagbaar model, kan worden opgevouwen en wordt geleverd met een optionele tas voor gemakkelijk dragen of opslag. Dit stijlvolle en lichtgewicht model met gashendel en trapondersteuning, verhoogt niet alleen uw reisopties maar ook uw fietsgenot.

Explore
Back to Top

Entz

De Entz is een innovatief, state-of-the-art model en biedt het toppunt van stressvrij rijden. Deze buitengewoon stijlvolle machine, de eerste fiets ter wereld met  Shimano* Entz Deluxe Automatic gearless NuVinci Harmony Hub, is verkrijgbaar in twee keuzes passend bij uw geprefereerde rijervaring.

Explore
Back to Top

Kuo+

De Kuo+, die speciaal is ontworpen als draagbaar model, kan worden opgevouwen en wordt geleverd met een optionele tas voor gemakkelijk dragen of opslag. Dit stijlvolle en lichtgewicht model met gashendel en trapondersteuning, verhoogt niet alleen uw reisopties maar ook uw fietsgenot.

Explore
Back to Top

Accessories

Ontworpen om aan te sluiten bij uw levensstijl, daarnaast zijn er diverse accessoires verkrijgbaar. Ons brede assortiment quick release manden, zadeltassen, en tweede of vervangingsaccu’s, stellen u in staat om te winkelen en in stijl en comfort te reizen, en tegelijkertijd het potentiële bereik van uw reizen uit te breiden (afhankelijk van uw model).

Explore
A2B accessory - a catch all quick release basket