In 2008, we changed the electric bike market forever with the world’s first true e-bike.  We have been designing e-bikes that ride as beautifully as they look ever since. Our passion to achieve the perfect balance of design and performance has resulted in the creation of the 11 exceptional e-bikes we have in our collection today.  Each bike has its own distinct identity.  Inspired by the world’s great innovators, today’s A2B range is the result of the engineering innovation and design brilliance of our Berlin design centre.  We believe that it’s the minute details that make our e-bikes so special; the attention to detail, drive for perfection, thought and hard work that goes into each and every model. 

Award-winning design, superb performance, German precision - view our collection to find your perfect A2B e-bike.

Octave

Octaves glatte, rene linjer gør den opsigtsvækkende, mens dens revolutionerende ydeevne fortsætter at imponere. Vi er stolte over denne models historie og revolutionerende design, og den sikrer, at du vil skille dig ud fra mængden, med en cykel der er alt andet end typisk.

Undersøg
Back to Top

Hybrid / 24

En af de mest populære cykler i serien, Hybrid/ 24, er udrustet med en smart trådløs sikkerhedsnøgle, et magnetisk genopladeligt batteri, der er let at fjerne, og næste-generations motorstyring.

Undersøg
Back to Top

Shima

Shima tilbyder alle fordelene ved hybridens trædeassistance med en højere tophastighed, og er designet til hastighed og udrustet med overlegne komponenter. Dens 500 W fremdriftssystem gør at denne sporty, dynamiske model er den bedste i klassen.
Vi har også fået tildelt en ekstra energi Award.

Undersøg
Back to Top

Ferber

Med mere traditionelt design kombinerer Ferber fart og bedre manøvredygtighed med bredere 26" hjul, således at man sidder rankere og køreturen bliver mere komfortabel. Denne omhyggeligt designede model tilbyder alle fordelene med en konventionel cykel, med garanteret kraft, når du har behov for det.

Undersøg
Back to Top

Galvani / Male

Galvanis stel i storby retro-stil og større hjul bevirker, at den klarer forhindringer lettere, hvilket gør at den passer til besværligt terræn og grusveje. Med trædeassistance, er denne sporty, langtursmodel designet til at se fantastisk ud og samtidig yde det ypperste både i storbyen og på landet.

Undersøg
Back to Top

Galvani / Female

Galvani damecyklen er designet som en moderne variant af en damecykel uden overrør, og dens større hjul klarer forhindringer lettere, hvilket gør at den passer til besværligt terræn og grusveje. Med trædeassistance, er denne sporty, langtursmodel designet til at se fantastisk ud og samtidig yde det ypperste både i storbyen og på landet.

Undersøg
Back to Top

Kuo

Kuo, der er designet til at nemt kunne bæres, er let at folde sammen og som ekstra tilbehør findes der en taske, der gør det nemmere at bære eller opbevare den. Modellen forøger både dine valgmuligheder mht. cykelture og nydelsen.

Undersøg
Back to Top

Obree

Obrees lavere tyngdepunkt bevirker at cykelturen bliver mere stabil og komfortabel, og giver den et stærkere, modeorienteret udseende. Modellens revolutionerende tyske fremdriftssystem og trædeassistance, sikrer at det altid er en fornøjelse, at cykle på den, sikkert og let.

Undersøg
Back to Top

Ørsted

Ørsteds design er med vilje mere "cykelagtigt", og den er skræddersyet til at hjælpe til når man træder i pedalerne. Modellen kombinerer et traditionelt udseende med imponerende state-of-the-art teknologi. Den pålidelige Ørsted, der er omhyggeligt testet, sikrer at du altid får det bedste ud af alle dine cykelture.

Undersøg
Back to Top

Entz

Entz er en innovativ, state of the art model, der tilbyder det ultimative indenfor stressfri cykling. Det er den første cykel, der har indbygget Shimano* Entz Deluxe Automatic gearless NuVinci Harmony Hub, og denne fantastiske, stilfulde cykel findes i to modeller, der passer til den cykeloplevelse, du foretrækker.

Undersøg
Back to Top

Kuo+

Kuo+, der er designet til at nemt kunne bæres, er let at folde sammen og som ekstra tilbehør findes der en taske, der gør det nemmere at bære eller opbevare den. Modellen forøger både dine valgmuligheder mht. cykelture og nydelsen.

Undersøg
Back to Top

Tilbehør

Du kan købe en bred vifte af tilbehør til din A2B cykel, der er designet som et perfekt komplement til din livsstil. Med en serie quick-release kurve og saddeltasker, ekstra- og reservebatterier, giver vores tilbehør dig mulighed for at foretage indkøb, pendle og cykle stilfuldt og komfortabelt, og samtidig udvide den potentielle rækkevidde af dine ture (afhængigt af din model).

Undersøg
A2B tilbehør - en multifunktionel quick release kurv